BJB FLO serie: Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden

Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden

Het reinigen en onderhouden van onze BJB FLO serie is heel eenvoudig. De rechte nylonvezels vangen fijnstof en allergenen op, maar geven deze gemakkelijk vrij bij het stofzuigen. Bij het stofzuigen worden twee keer zo veel allergenen verwijderd als bij een traditioneel tapijt. Indien u geen stofzuiger aan boord hebt is deze vloer ook goed te borstelen met een zachte borstel.

Waterdicht en wasbaar

Onze vloeren zijn waterdicht en wasbaar. Zelfs mechanische natte reiniging is mogelijk wat het ideaal maakt voor in uw boot, waar vaak toch met natte voeten wordt gelopen. Omdat onze vloer allergenen en fijnstof uit de lucht opneemt, is het belangrijk om de vloer op een goede en gemakkelijke manier te reinigen. De vezels van onze vloer geven stof en allergenen moeiteloos af tijdens het reinigen, zowel bij droog als nat reinigen.

Tapijtvloeren zijn ook wasbaar, maar vanwege de complexe structuur van de vezels zullen stof en allergenen na verloop van tijd in de tapijtvloer blijven hangen. Wanneer u onze vloer en tapijtvloeren vergelijkt, is de FLO serie absoluut de meest hygiënische oplossing.

Een ander voordeel van onze vloeren is de sneldrogende eigenschap. Wanneer u uw vloer moet reinigen omdat er bijvoorbeeld iets op de grond ligt, zal deze in zeer korte tijd droog zijn wat natuurlijk ook maakt dat dit een perfecte vloer is voor op uw boot.

 

Vlekken verwijderen

De meeste vlekken kunnen worden verwijderd met alleen schoon warm water of een tapijtreinigingsmiddel. De zwaardere en hardnekkigere vlekken kunnen worden verwijderd met een verfschraper en een borstel.

Dagelijks onderhoud

Door stofzuigen of vegen met een zachte borstel en vlekken te verwijderen blijft onze BJB FLO serie er elke dag goed uitzien. Periodiek onderhoud met een spoel-, borstel- en waterzuiger / 3-in-1 machine garandeert het beste resultaat.