Make your boat more beautiful

Bent u op zoek naar een comfortabel en luxe vloerbedekking voor uw boot? Kies dan voor de bekleedjeboot luxe geweven vinyl vloerbedekking! Dit is een uniek product met een vinyl foam dat gemaakt is voor verschillende ondergronden en biedt veel voordelen.

De vloerbedekking is ontworpen om een stevige en comfortabele ondergrond te creëren, wat resulteert in een soepele, flexibele vloer. De stevige bovenlaag van vinyl foam maakt dat het lekker koel voelt aan uw voeten en tegelijkertijd extra waterdicht is. Daarnaast is het ook bestand tegen stoten en slijtage.

Onze prachtige vinyl vloerbedekking voegt een touch van moderniteit toe aan uw boot. Met de luxe geweven technologie voelt het zacht aan de voeten en biedt het een zeer luxueuze uitstraling. Het kleurpalet omvat een aantal moderne tinten waarmee u uw boot kunt verfraaien en natuurlijk kunt u kiezen voor de hout/teak look. Kortom deze vinyl vloer biedt ruime keuze om van uw boot een nog mooiere plek te maken.

Met de bekleedjeboot luxe geweven vinyl vloerbedekking creëert u snel en eenvoudig een comfortabel en luxueus uitziende omgeving in uw boot! Met de kwaliteit, comfort en moderniteit die het biedt, heeft u een elegante en perfecte ondergrond die uw boot werkelijk schitterend maakt. Of u nu een ietwat kleinere boot hebt of een meer luxueuze, deze vloeren brengen sfeer in iedere boot en sluiten aan bij al uw wensen.

A boat is like a magic world..your own little island