Vloeren

Duurzame en allergievriendelijk

MAAK kennis met onze vloeren

Al onze vloeren worden gemaakt met bijna 80 miljoen nylonvezels per m2. Deze worden elektrostatisch samengevoegd in de rug van de vloerbedekking. Omdat de nylonvezels van onze vloeren recht staan, vangen ze fijnstof en allergenen op. De unieke structuur zorgt ervoor dat deze ook weer makkelijk kunnen worden vrijgegeven bij het stofzuigen of vegen.
Luspooltapijten of gesneden pooltapijten houden ook fijnstof en allergenen vast, maar deze worden niet gemakkelijk vrijgegeven vanwege de complexe aard van de pool aan het oppervlak, wat resulteert in bacteriegroei en een onhygiënische vloer in de loop van de tijd. Onze vloer biedt de warmte en het comfort van een tapijt, maar is veel hygiënischer.

De vloer kan worden gereinigd met behulp van water en een eenvoudig schoonmaakmiddel. Voor de meeste vlekken is eenvoudige huishoudelijke zeep voldoende. Voor inkt, olie en meer ernstige vlekken is een sterker schoonmaakmiddel effectief.

Een groot voordeel van onze vloer is de extreme duurzaamheidsprestatie. De levensduur van de vloer overtreft de levensduur van een gewone textiele vloerbedekking met een factor 6.

Meer inhoudelijke informatie over onze vloeren leest u in onze blogs.

Onze leverancier helpt u uiteraard ook graag verder.

 

 

A boat is like a magic world...your own little island.

Let's put some magic on the floor.

BJB Boatflooring

Akkermansbeekweg 9
7061 ZA Terborg
+31 315 785449
info@bjbboatflooring.com

BJB Boatflooring

Algemene voorwaarden
Privacy policy
KvK.: 86107550
BTW-id: NL863863553B01

© 2024 Frostie Webdesign
Alle rechten voorbehouden